|
Kursus i chokoladefremstilling
Kurset er velegnet til fx en polterabend eller som
teambuilding. Det er også brugt som fødselsdagsgave til en hel familie. Chokoladens temperering og støbning af fyldte
chokolader gennemgås i teori og praksis. Der fremstilles flere typer fyldte
chokolader, marcipan og trøffelkugler. De
fremstillede produkter kan tages med hjem. Et chokoladekursus varer ca. 3 timer. For at sikre det
fulde udbytte af undervisningen er deltagerantallet max 12 personer. Kurset holdes hos dig, i dit – eller dit firmas – køkken.
Køkkenet skal have 3 - 4 gryder samt en pande. Desuden skal der være et køleskab.
Kursisterne bør medbringe et forklæde. Oplysning om pris og mulige datoer fås ved henvendelse til Hyldehuset,
Nicolaj Wium, Toftemosevej 41, 3100 Hornbæk, Tel 49703071, information@hyldehuset.dk Citater fra et kursus: Referencer ·
Familien Larsen ·
Munkeruphus, kunst, park, strand, café og musik,
Dronningmølle ·
Diætisterne ved Gentofte Sygehus ·
Chr. Hansen, Avedøre ·
Alk-Abello, Hørsholm · Svogersted Kulturcenter, Roskilde
|