Forside
Introduktion
Honning
Chokolade
Produkter
Kurser
Foredrag
Salg
Links

Hyldehuset
Toftemosevej 41
3100 Hornbæk
Tel 49 70 30 71
send mail


Kursus i chokoladefremstilling


”Lær selv at lave dine chokolader”

Kurset er velegnet til fx en polterabend eller som teambuilding. Det er også brugt som fødselsdagsgave til en hel familie.

Chokoladens temperering og støbning af fyldte chokolader gennemgås i teori og praksis. Der fremstilles flere typer fyldte chokolader, marcipan og trøffelkugler.  De fremstillede produkter kan tages med hjem.

Et chokoladekursus varer ca. 3 timer. For at sikre det fulde udbytte af undervisningen er deltagerantallet max 12 personer.

Kurset holdes hos dig, i dit – eller dit firmas – køkken. Køkkenet skal have 3 - 4 gryder samt en pande. Desuden skal der være et køleskab. Kursisterne bør medbringe et forklæde.

Oplysning om pris og mulige datoer fås ved henvendelse til

Hyldehuset, Nicolaj Wium, Toftemosevej 41, 3100 Hornbæk, Tel 49703071, information@hyldehuset.dk

Citater fra et kursus:
"Nu kan jeg godt forstå, at rigtig chokolade koster en del" - "Hold da op, nu forstår jeg, hvordan chokoladerne kan komme ud af formene" - "Pragtfuld oplevelse" - "Nu skal jeg hjem og have benene op, have en god whisky og et stykke chokolade af egen produktion" - "Den med chili er nu den bedste" - "Nu er det slut med at købe fine belgiske chokolader" - "Må jeg smage undervejs?"

Referencer

·        Familien Larsen

·        Munkeruphus, kunst, park, strand, café og musik, Dronningmølle

·        Diætisterne ved Gentofte Sygehus

·        Chr. Hansen, Avedøre

·        Alk-Abello, Hørsholm

·        Svogersted Kulturcenter, Roskilde