Forside
Introduktion
Honning
Chokolade
Produkter
Kurser
Foredrag
Salg
Links

Hyldehuset
Toftemosevej 41
3100 Hornbæk
Tel 49 70 30 71
send mail


 Foredrag

Chokolade

1.           Chokoladens kulturhistorie. Varighed ca. 1 time

2.          Chokoladens kulturhistorie og chokoladefremstilling. Varighed ca. 2 timer

Honning

1.          Honningens kulturhistorie. Varighed ca. 1 time

2.          Honning og diabetes. Varighed ca. 1 time

3.         Honning, sukker, sødme og struktur. Varighed ca. 1 time

4.      Biavl. Varighed ca. 1 time

Andet

5.          Citronens kulturhistorie. Varighed ca. 1 time.

    Damacener stål, malm, smedning, hærdning. Sværdets kulturhistorie, Varighed ca. 1 time.

Foredraget holdes hos dig; jeg medbringer PC og projektor. Du bedes sørge for en skærm eller en hvid væg.

Oplysning om pris og mulige datoer fås ved henvendelse til

Hyldehuset, Nicolaj Wium, Toftemosevej 41, 3100 Hornbæk, Tel 49703071, information@hyldehuset.dk

Referencer

·        Arbejdernes Landsbank, Helsingør og Gladsaxe

·        Inner Wheel, Helsingør

·        Tirsdagsklubben, Ålsgårde

·        Ingeniørforeningen Danmark, København

·        Dansk Farve og Lak Forening, København og Kolding

·        Instituttet for Kemiteknik, DTU, Lyngby

·        Lions Park, Gl. Holte

·        Hørsholm og Omegns Biavlerforening, Hørsholm

·        København Amts Biavlerforening, Frederiksberg

·        Alssund Biavlerforening, Sønderborg

·        Fynske Biavlere, Kerteminde

·        Kronborg Vestre Birks Biavlerforening, Helsinge

·        Frederiksborg Amts Biavlerforening, Hillerød