|
Foredrag Chokolade 1.
Chokoladens kulturhistorie. Varighed ca. 1 time 2.
Chokoladens kulturhistorie og chokoladefremstilling.
Varighed ca. 2 timer Honning 1.
Honningens kulturhistorie. Varighed ca. 1 time 2.
Honning og diabetes. Varighed ca. 1 time 3.
Honning, sukker, sødme og struktur. Varighed ca. 1 time 4.
Biavl.
Varighed
ca. 1 time Andet 5.
Citronens kulturhistorie. Varighed ca. 1 time. Damacener stål, malm, smedning, hærdning. Sværdets kulturhistorie, Varighed ca. 1 time. Foredraget holdes hos dig; jeg medbringer PC og
projektor. Du bedes sørge for en skærm eller en hvid væg. Oplysning om pris og mulige datoer fås ved henvendelse til Hyldehuset, Nicolaj Wium, Toftemosevej 41, 3100 Hornbæk, Tel 49703071, information@hyldehuset.dk ·
Arbejdernes Landsbank, Helsingør og Gladsaxe ·
Inner Wheel, Helsingør ·
Tirsdagsklubben, Ålsgårde ·
Ingeniørforeningen Danmark, København ·
Dansk Farve og Lak Forening, København og Kolding ·
Instituttet for Kemiteknik, DTU, Lyngby ·
Lions Park, Gl. Holte ·
Hørsholm og Omegns Biavlerforening, Hørsholm ·
København Amts Biavlerforening, Frederiksberg ·
Alssund Biavlerforening, Sønderborg ·
Fynske Biavlere, Kerteminde ·
Kronborg Vestre Birks Biavlerforening, Helsinge ·
Frederiksborg Amts Biavlerforening, Hillerød
|
||||